“Concediul” de maternitate și întoarcerea la serviciu

Toți știm dar nimeni nu vorbește despre asta

Exact! Toată lumea știe cu câtă nerăbdare așteaptă o viitoare mămică concediul de maternitate ca să stea să se relaxeze și să se odihnească acasă. Valabil pentru primul copil. Și pentru prenatal. Despre restul povestim imediat cu detalii, hehe!

Citește în continuare „“Concediul” de maternitate și întoarcerea la serviciu”

Reclame

De prin România…greșeală de malpraxis la Medlife

Buuuun, am sperat să nu fiu nevoită să ajung să scriu acest articol daaaar, mă văd forțată de împrejurări. Așadar, nu acuz pe nimeni de nimic, povestesc o întâmplare reală pe baza unor dovezi clare.

Citește în continuare „De prin România…greșeală de malpraxis la Medlife”

Învață să înveți de la copilul tău

După cum spun și în descrierea mea din blog, nu sunt vreun expert al vieții sau în parenting dar, sunt o persoană trecută prin diferite întâmplări din care am învățat să învăț. Sunt mamă, băiețelul meu are un an și este un copil foarte dorit și mult așteptat. Un copil pe care am promis să îl aduc pe lume pentru a-i oferi familia, iubirea și fericirea de care mulți copii nu au parte și pe care și eu mi-am dorit-o. Noi, toți cei născuți în jurul anilor ‘90 suntem copiii crescuți cu jocurile cele mai sociale dar și cu părinții care au ales clișeul “eu te-am făcut, eu te omor!”, copiii bătuți bine pentru că doar așa învață.

Citește în continuare „Învață să înveți de la copilul tău”

De ce mi-e frică, d-aia nu scap

Pe cât e de cunoscută vorba asta, tot pe atât e și de enervant de adevărată. Toți avem câte o întâmplare, mai ales din copilărie, unde am făcut ceva mai mult sau mai puțin voit, iar apoi ne rugam să nu se prindă (mai degraba să nu ne prindă) părinții. Așa ca fapt divers, și pe la 30 de ani ni se mai întâmplă dar, cine recunoaște? Citește în continuare „De ce mi-e frică, d-aia nu scap”

Mereu vreau mai mult, bine sau rău?

Îmi plac lucrurile scumpe, bijuteriile, ieșirile și plimbările în locuri selecte, din cele mai frumoase.  Îmi place să aleg calitatea dar și cantitatea iar uneori pur și simplu nu mă pot opri. Și nu ma poate condamna nimeni pentru asta. Poate cineva să fie condamnat pentru că își dorește să aibă tot? Da, un un politician care obține toate astea în felul în care o știe toată țara, dar asta e o altă poveste în care nu mă bag. Momentan! Dar cui nu îi plac lucrurile astea și cine nu și le dorește?

Citește în continuare „Mereu vreau mai mult, bine sau rău?”

Mai mult pro corporatist, decât contra

Noi, ăștia mai tineri, toți am visat (și încă o facem între noi fie vorba), că terminăm o facultate, alții doar un liceu și ne oferă cineva imediat jobul ideal într-o companie de renume, un salariu de câteva mii de lei, ne luăm o casă și cel puțin o mașină, și ne distrăm de ne rupem țoalele. Nu e problemă, ne luăm altele, doar suntem bine plătiți. Citește în continuare „Mai mult pro corporatist, decât contra”

Cum mi-am pierdut serviciul în preajma unei mari sărbători

Îmi amintesc și acum de când aveam 18-20 de ani , cum stăteam în fața televizorului și mă uitam la știri, iar unele în special mi se păreau trase de păr, pe lânga faptul că eram șocată să aud știrile alea tragice din mediul rural care îmi păreau un pic SF-uri, nu că s-ar fi schimbat ceva de 10 ani încoace.  Iar în mintea mea erau comentarii de genul: “sigur a făcut ea ceva de s-a întamplat asta și s-a ajuns aici!”. Hai, că știți despre ce vorbesc! Sigur ați văzut interviurile acelea cu spatele la telespectatori și vocea îngroșată a vreunei fete. Citește în continuare „Cum mi-am pierdut serviciul în preajma unei mari sărbători”